Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Drumul spre celebritate - un nou începutSala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia a găzudit sâmbătă 21 ianuarie prima etapă a concursului „Drumul spre celebritate” - ediţia a III a. La evenimentul organizat de Radio România Cultural, ExcesMusic şi Centrul Cultural "Palatele Brâncoveneşti", invitat special a fost Florin Croitoru.

Etapa dedicată viorii a fost câştigată de Alexandra Bobeico. Ea a obţinut 60 din cele 120 de puncte oferite în egală măsură de publicul alcătuit din elevi ai Şcolii nr.197 din Bucureşti şi de juriul de specialitate. Alexandra Bobeico s-a calificat astfel în finala care va avea loc la Palatul Mogoşoaia pe 26 mai 2011. Ea are 15 ani şi este elevă în clasa a IX a la Liceul de muzică “George Enescu”, unde lucrează cu profesoara Mihaela Tomescu. Din anul 2005 a început să participe la concursuri naţionale şi internaţionale, până în prezent fiind laureată a peste 30 de competiţii. Anul trecut a câştigat concursurile „Paul Constantinescu”, „Remember Enescu” şi „Victor Giuleanu”.

Următoarea etapă a concursului „Drumul spre celebritate” se va desfăşura pe 18 februarie 2012. Este o etapă dedicată chitarei. La competiţie vor participa tineri muzicieni din Botoşani, Bistriţa, Ploieşti şi Bucureşti. Invitat special va fi Costin Soare.
Aşadar Radio România Cultural, ExcesMusic şi Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” vă invită să participaţi la descoperirea tinerilor muzicieni talentaţi de astăzi şi să fiţi martori la Drumul lor spre celebritate, într-un proiect coordonat de Sebastian Crăciun.

Partener: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”.

Parteneri media: TVR Cultural, Şapte seri, Port.ro, Calendar Evenimente, Modernism, Diseară.ro, Art Act Magazine, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Observator cultural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu