Sebastian Craciun

Sebastian Craciun

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Concursul Drumul spre celebritate ediţia a II a - etapa vioară, Palatul Mogoşoaia - 15 ianuarie 2011
Sâmbătă 15 ianuarie a avut loc la Palatul Mogoşoaia prima etapă a concursului „Drumul spre celebritate” ediţia a II a. La evenimentul organizat de Centrul Cultural "Palatele Brâncoveneşti" şi Radio România Cultural, invitat special a fost violonistul Florin Croitoru.
Etapa dedicată viorii a fost câştigată de Alexandru Mălaimare. El a obţinut 37 din cele 126 de puncte oferite în egală măsură de publicul alcătuit din elevi ai Şcolii nr.197 din Bucureşti şi de juriul de specialitate. Alexandru Mălaimare s-a calificat astfel în finala care va avea loc la Palatul Mogoşoaia pe 7 mai 2011. El are 21 de ani, s-a născut la Bucureşti şi este student al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. A câştigat numeroase premii, a fost finalist al selecţiei naţionale a concursului Eurovision Young Musician, a susţinut recitaluri şi concerte în ţară, dar şi la Praga şi Viena. A fost solist al Filarmonicii din Botoşani.

Următoarea etapă a concursului se va desfăşura pe 12 februarie 2011. Este o etapă dedicată flautului. La competiţie vor participa 6 tineri muzicieni din Slatina, Suceava, Galaţi, Braşov şi Bucureşti. Invitat special va fi Ion Bogdan Ştefănescu, solist instrumentist al Filarmonicii „George Enescu”.

Aşadar Radio România Cultural şi Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” vă invită să participaţi la descoperirea tinerilor muzicieni talentaţi de astăzi şi să fiţi martori la Drumul lor spre celebritate, într-un proiect coordonat de Sebastian Crăciun.

Parteneri: ExcesMusic, prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”, finanţat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, Catena - Farmacia care te ajută, Biborţeni, Fundaţia Internaţională “Ion Voicu”.

Parteneri media: Şapte seri, Port.ro, Calendar Evenimente, Modernism, Senso TV, Diseară.ro, Art Act Magazine, Liternet.ro, Observator cultural, N 24 Plus, TVR Cultural, Euphonia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu